Vážení zákazníci, pokud sháníte výkonný zahradní traktor, rádi bychom vám představili dvouválcový zahradní traktor STIHL RT 6127 ZL s tempomatem, hydrostatickou samočinnou převodovkou a jednopedálovým ovládáním. Šířka záběru tohoto traktoru je 125 cm. Jedná se tedy o skvělý stroj pro údržbu plochy do 10.000 m2. 

Zahradní traktor STIHL RT 6127 ZL má robustní rámovou konstrukci pro výbornou stabilitu a bezpečnost. To oceníte zejména v kombinaci s adaptéry jako radlice na odhrnování sněhu, přepravní vozík, nebo travní válec. Každý uživatel si můžete libovolně nastavit optimální vzdálenost posezu. Odpružená a pohodlné sedadlo lze posouvat bez použití nářadí. Podlaha je nízko pro snadné nastoupení i vystoupení.

Při práci na zahradním traktoru STIHL RT 6127 ZL oceníte tempomat, který je navržen pro pohodlný a snadný provoz. Stačí stisknout tlačítko tempomatu na ovládacím panelu a zbytek obstará funkce automatické kontroly rychlosti.

Díky přehlednému LCD displeji uvidíte všechny užitečné provozní informace. Jako je například naplnění sběrného koše, napětí baterie, stav nádrže nebo zobrazení poruchy.

Zahradní traktor STIHL RT 6127 ZL má jeden pedál pojezdu, který snímá tlak nohy. Tím je možné rychlost pojezdu plynule a jemně regulovat od klidového režimu po maximální rychlost. Samostatný brzdový pedál je pro bezpečné ovládání stroje samozřejmost. Pomocí páky se přepíná chod vpřed a vzad. 

Dvouválcový zahradní traktor STIHL RT 6127 ZL