Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete legendární motorovou pilu STIHL MS 261 s benzinovým motorem o výkonu 3 kW. Tato motorová pila je univerzálně použitelná při ošetřování lesních kultur a hustých porostů, při probírce tyčoviny a slabých stromů, při stavebních pracích a při řezání palivového dříví. 

Motorová pila STIHL MS 261 je lehká s benzinovým motorem střední výkonové třídy. Oceníte její úspornost, která zajišťuje až o 20% nižší spotřebu a o 50% nižší emise oproti konvenčním dvoutaktním motorům STIHL.

Motorová pila STIHL MS 261 poskytuje komfort při používání díky svým nízkým vibracím. Dlouhodobé používání pily se silnými vibracemi totiž může vést k problémům s prokrvováním rukou a paží. STIHL proto vyvinul vysoce kvalitní antivibrační systém, který vibrace znatelně snižuje.

Motorová pila STIHL MS 261 také disponuje snadno čistitelným filtrem HD2, který je vyroben z polyethylénu. Ten má až o 70% jemnější póry než dosavadní polyamidové filtry. To znamená, že dokáže zachytit velmi jemný prach. Filtrační materiál odpuzuje také vodu a olej, čímž vám usnadní jeho čištění. Filtrační patronu lze demontovat bez použití nářadí pouze pootočením filtru o 1/4 otáčky rukou.

Motorová pila STIHL MS 261