Sháníte výkonnou pilu? Rádi bychom vám představili model nejsilnější motorové pily STIHL MS 881, který vás rozhodně nezklame.

Motorová pila STIHL MS 881 má 2-MIX benzínový spalovací motor se 4-kanálovou technologií, který vyhovuje předpisům EU5  a split karburátor s děleným difuzorem v horizontální rovině. 

Motorová pila STIHL MS 881 má diagnostickou zásuvkou pro spojení s diagnostickým software STIHL SDS. Tento speciální systém nabízí praktické vychytané funkce jako data stroje, provozní data, starty, rozsahy otáček, v nichž byl stroj provozován. Dále to mohou být údaje o servisu, test modulu zapalování a zapalovací svíčky nebo informace o seřízení karburátoru. 

Motorová pila STIHL MS 881 má dále zapalování s omezením nad 11 500 ot / min. Válec se 4-kanálovou technologií zajišťuje intenzivnější plnění spalovacího prostoru. Díky intenzivnímu víření palivové směsi je dosaženo dokonalejšího spalování. Vzduchový filtr HD2 je z bílého filtračního materiálu. To zajistí, že stárnutí a stav filtru budou lépe viditelné. Tato pila má základní výbavu s lištou o délce 75 cm a řetězem Rapid Super s roztečí 0.404“.