Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete motorovou pilu s elektronicky řízeným vstřikováním STIHL MS 500i, která nabízí skutečně revoluční inovaci. Tato pila je vhodná ke kácení a rozmanipulování, ale i k odvětvování. Je to dáno razantní akcelerací a skvělým výkonovým charakteristikám. 

Dávkování paliva řízené senzory zajišťuje optimální výkon motoru a vynikající chování při startování, které není závislé ani na nadmořské výšce a teplotním podmínkám. Pila STIHL MS 500i také umožňuje nejjednodušší startování za všech podmínek díky absenci startovací páčky. Velmi lehká konstrukce dosahuje nejlepšího poměru hmotnosti a výkonu, který je 1,24 kg/kW.

Tato pila STIHL MS 500i má ekonomický STIHL 2-MIX motor s technologií kanálů 1-in-4, který má vysoký točivý moment v širokém rozsahu otáček. Řetězová pila ušetří až 20% paliva ve srovnání s konvenčním dvoutaktním motorem STIHL bez 2-MIX technologie. Emise z výfuku jsou nižší až o 50%. Při koupi této pily získáte olej STIHL HP 1l zdarma. Neváhejte a využijte naší nabídky.

STIHL MS 500i