STIHL Benzínová sekačka RM 650 V

Prodejní cena
21 860 Kč s DPH

Doporučená cena
25 880 Kč s DPH

Ušetříte
16% (4 020 Kč)

Výrobce
STIHL

Kód produktu
63640113401

Robustní a výkonná benzinová sekačka s jednodílným sklopným držadlem, mulčovací sadou v ceně a záběrem 48 cm. Vhodná pro plochy až do 2000 m2. Více

BENZINOVÁ SEKAČKA STIHL RM 650 V


Užívejte si péči o trávník. Skvělý výkon a komfortní obsluha dělá ze sekačky STIHL RM 650 V ideální stroj pro sekání velkých trávníků až do plochy 2.000 m2. Snadné a bezpečné startování za studena i za tepla, mulčovací sada a jednodílné vodící držadlo. 

Sériová výbava

Centrální nastavení výšky sekání
Jednoduché ovládání výšky sečení díky pružině umožňuje nastavení i za chodu stroje a díky stupnici máte přehled o nastavené výšce sečení.

Plynulý pohon kol Vario
Ovládání rychlosti pohonu pojezdu je umístěno na držadle, takže můžete přizpůsobit tempo terénu i stavu trávníku. Tato funkce je výhodná zejména pro správné mulčování tak, aby se travní hmota dostatečně rozmělnila.

Vysoce funkční nože
Konstrukce nože zajišťuje optimální proudění vzduchu a tím vysokou efektivitu sečení. Před poškozením je kliková hřídel chráněna integrovaným bodem ohybu.

Koš na trávu s indikátorem naplnění
Celoplastový koš zajišťuje proudění vzduchu a žene skrz lamely prach směrem do boku a dolů, takže chrání uživatele i sekačku před zvířenými nečistotami. Jakmile se koš naplní, přestane vzduch proudit a indikátor stavu naplnění klesne dolů, takže jednoduše poznáte, že je potřeba koš vysypat. Sklopný mechanismus umožňuje pohodlné a rychlé vysypání koše bez zbytečné námahy

Kola s lehkým chodem
Robustní kola s trakčním vzorkem udržují stabilitu a směr, zároveň zajišťují snadnou ovladatelnost a uživatelský komfort.

Sklopné držadlo
Snadné, rychlé a bezpečné sklopení držadla usnadní jak přepravu, tak skladování vaší sekačky a ochrání plynové a pojezdové bovdeny. Rukojeť z velmi měkkého plastu zajišťuje vysoký komfort a snižuje únavu.

Jednodílné vodící držadlo
Vysypávání koše je opět jednodušší. Díky volnému prostoru se ke koši dostanete pohodlně a sekačka při skladování a přepravě nezabere tolik místa. Vedení bovdenů snižuje riziko jejich poškození. Optimální výšku madla pro pohodlné sečení lze nastavit bez použití nářadí. Rukojeť z velmi měkkého plastu zajišťuje vysoký komfort a snižuje únavu.

Jednodílná hliníková skříň
Robustní skříň z tlakového hliníkového odlitku.

Mulčovací sada
Díky mulčovacímu noži speciální konstrukce se tráva rozseká a rozmělní v prostoru žací skříně. Při sběru do koše tak posekáte větší plochu na jedno naplnění koše. V případě ucpání otvoru a ponechání trávy dochází k rychlému rozkladu travní hmoty. Voda a živiny obsažené v trávě tak zůstávají v půdě a ušetříte čas strávený vysypáváním koše. Při mulčování je však doporučeno častější sekání a menší úběr výšky trávníku, cca 1/3.

Technická data
Šířka sečení 48 cm
Hmotnost kg 46
Sečená plocha m² 0-2.000
Výška sečení mm 25-85   
Rozměry (d/š/v) cm 167 x 52 x 112 
Objem koše l 70
Typ motoru Kohler serie HD775 OHV SC o objemu 173 cm³ a výkonu U/min 2,6 kW / 3,5 PS
Faktor nejistoty K dB(A) 1,9
Naměřená hladina akustického tlaku LpA dB(A) 81
Garantovaný akustický výkon LwA dB(A) 96 Hodnota vibrací ahw m/s2 3,80 
Pohon Vario

Veškeré výrobky STIHL vám předvedeme v naší kamenné prodejně.

Návod k použití a bezpečnostní pokyny k obsluze stroje ZDE.

Získejte rok záruky navíc na  https://www.mujstihl.cz/plus/

https://www.alfatek.cz/a/rok-zaruky-navic

Parametry
Šířka sečení 48 cm
Hmotnost 46 kg